• De Priester Holding B.V.
  • De Priester Holding B.V.
  • De Priester Holding B.V.
  • De Priester Holding B.V.
 

 
 
 

Over ons: historie

In 1974, startte A. de Priester een handelsonderneming, later uitgroeiend tot een produktie en toeleveringsbedrijf aan de Petro-chemische industrie.

Sindsdien is hij een begrip in de Benelux vanwege het grote gevoel van service en het besef niet te groot te worden, doch klein te blijven, zodoende een hoeveelheid orders te poneren, welke hem in staat stelden, en stellen, gemaakte afspraken NA te komen, zodat bedrijven niet voor onverwachte situaties kwamen te staan.

Dit kan gerealiseerd worden door de grote kennis van de materie en de opgebouwde relaties in de producerende wereld van alle soorten bevestigingsartikelen

Of dit nu studbolts zijn van ¼”of 4” UNC en UN8 diameter, of ankerbouten tot afmetingen die voor sommige mensen alleen in de verbeelding bestaan, en draadeinden in alle voorkomende kwaliteiten tot een lengte van 5000 á 6000 mm. Tevens al die kwaliteiten in MM draadsoorten.

Dit alles heeft de Priester een klantenkring opgeleverd in de On- en Offshore Industrie waarbij service en leveringsbetrouwbaarheid de belangrijkste factoren waren voor zijn succes.

De prijs, inzet en gevoel voor detail maken De Priester de partner om zaken mee te doen.